23948sdkhjf

ZOW Tyskland klar til næste runde

Underleverandørerne står parate i starthullerne til ZOW 2007. ZOW er en professionel full-service til branchens fagfolk og gæster.
ZOW (ZuliefermesseOstWestfalen) er et godt eksempel på, at man kan deltage i en fagmesse uden at stille op med go-go-piger, høj musik og de mest vanvittige standopbygninger – for at få ”kunder i butikken”.

ZOW satser på præsentation af produkt og virksomhed i enkelte rammer – alle udstillere skal f.eks. benytte samme udstillingsmoduler, og der kan ikke blive tale om at bygge båse.

Det er kunden, der står i rampelyset – han kan koncentrere sig om produkterne i en atmosfære, der ikke finder sin lige på andre fagmesser.

Det er Full-Service!
ZOW – er Full-Service til udstillere og gæster. Komplette messe¬¬pakker gør det nemt at planlægge, og standstørrelser på 30, 45, 60 eller 90 m² danner faste rammer om præsentationen.

På Fællesstanden har du desuden mulighed for at reservere en mindre stand på 10 eller 15 m².

Et omfat¬tende sortiment af udstillingsmøbler komplementerer messe¬pakken. Og da alle stande ser forholdsvis ensartet ud, har også små virk¬som¬heder en chance for at præsentere sig godt.

„Full-Service“ betyder også diverse serviceydelser, der er inkluderet i messepakken; Udstillings¬møbler, belysning og strøm, gulvtæppe i alle haller, receptions- og garderobe¬service, sikkerheds¬tjeneste, gratis parkerings¬pladser, reklame, direct-mailing-aktioner, presse- og PR-arbejde og last but not least: Entré og gastronomi er gratis for besøgende og udstillere.

Se flere detaljer på www.zow.de

Vær hurtig. Tilmeldingsfristen for 2007 udløber snart
Planlægningen for ZOW 2007 starter i denne måned og der er få pladser på fællesstanden tilovers.

Kontakt for detaljeret tilbud og informationer om ZOW hos Lis Nørgaard på telefon +49 221 985 4590 eller info@denmarkconsulting.de.

Kilde: Denmark Business Consulting

Læs mere om: ZOW
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079