23948sdkhjf

Nyt program i maskinløsninger til overfladebehandling

LINDLARSEN kan nu præsentere et nyt, komplet maskinprogram inden for overfladebehandling til såvel køkkener, møbler, døre, vinduer og øvrige træ-materialer. Det er markedsledende specialister i overfladebehandling, der står bag de nye maskinløsninger.
LINDLARSEN har udvidet samarbejdet med SCM Group, verden største producent af maskinløsninger til træindustrien og markedsspecialist inden for overfladebehandling, på området for overfladebehandling.

LINDLARSEN kan nemlig præsentere sine kunder for et helt nyt og komplet maskinprogram – leveret af SCM, der fungerer til overfladebehandling af køkkener, møbler, døre, vinduer og mange andre træ-materialer.

SCM Group
For flere år tilbage opkøbte SCM Group, verden største producent af maskinløsninger til træindustrien, flere virksomheder som en naturlig forlængelse af gruppens eksisterende program, og kom herved ind på overflade-området, og har tilført yderligere kommerciel og teknisk styrke til allerede stærke aktører på området.

DMC er et af selskaberne i SCM Group. DMC udvikler sig meget stærkt som producent af industrielle kalibrerings- og slibemaskiner i meget høj kvalitet. DMCs modelprogram i pudsemaskiner er særdeles stærkt og bredt og dækker stort set alle typer maskiner.

Superfici og Valtorta, hører også til i SCM Group. Superfici fremstiller laksprøjter og Valtorta valsemaskiner. Begge selskaber, som er nært sammenknyttet, har mange års erfaring på markedet, og er teknologisk med helt i front. Superfici og Valtorta er tidligere gennem mange år markedsført på det danske marked gennem det tidligere LIND MASKINER.

Med SCM som hovedleverandør, er det derfor nærliggende for LINDLARSEN at udvide samarbejdet med SCM Group også på området for overflade-behandling.

Kilde: LINDLARSEN.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078