23948sdkhjf

Velux giver behagelige temperaturer i lyse rum

Ovenlysvinduer er den bedste måde at lukke sommerens lys ind i boligen på. En særlig udfordring i sommermånederne er dog, hvordan man får det bedste ud af lyset inden døre – uden at boligen bliver for varm?
Sommersolen giver lys og varme i boligen, og når temperaturen inden døre bliver for høj vælger mange at trække gardinerne for. Nedrullede gardiner afskærer dog boligen fra meget af det dags- og sollys, som vi danskere holder så meget af.

Heldigvis findes der en bedre løsning fra Velux: Markiser i transparent netdug, der på én gang lukker lyset ind og varmen ude – og bibeholder udsigten til himmel og natur.

I de varme sommerdage kommer markiserne virkelig til sin ret. De ”varmer” ikke en stue eller et værelse op på samme måde som pasienner, når solen står lige på vinduet. Markiserne holder varmen ude uden at blokere for dagslyset, og så bevares der en behagelig temperatur i lokalet – selv i de varme timer midt på dagen.

Markiser – transparente eller lystætte
Velux markiser fungerer på den måde, at de opfanger solens stråler, inden de overhovedet når ruden, og derfor holder de varmen effektivt ude. Alle markiser kan monteres indefra på ca. 10 minutter, og placeres helt diskret, nærmest som et udendørs rullegardin, der slet ikke kan ses, når markisen ikke er i brug.

Markiserne leveres manuelt betjente eller med snore- eller fjernbetjening.

Transparente markiser er perfekte til rum, hvor man ønsker, at solens varme holdes ude uden at der blokeres for dagslyset og en køn udsigt. Ønsker man en 100 pct. beskyttelse mod solens stråler, er markiser med lystæt dug også en mulighed.

VELUX markiser er designet, så de passer perfekt til alle VELUX ovenlysvinduer og nemt kan kombineres med indvendig solafskærmning.

Kilde: Velux.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094