23948sdkhjf

Danskerne vilde med moderne træhuse

Danske Skovbo, der er blandt landets største producenter af træ- og bjælkehuse, har netop lanceret en ny serie af typehuse, der med en moderne arkitektur rammer plet i danskernes drømme om en individuel bolig.
Danske Skovbo introducerer nu en række nye husmodeller med en minimalistisk og karakterstærk arkitektur. Tendensen er, at de utraditionelle træhuse er i høj kurs hos nybyggerne, når fantasien om familiens fremtidige hjem skal omsættes til færdigt byggeri.

- Træ er et utroligt fleksibelt og udtryksfuldt materiale, der giver utallige muligheder for forskellige arkitektoniske udtryk. Det er danskerne for alvor begyndt at få øjnene op for, efter en årrække, hvor mange har haft en meget traditionel opfattelse af, hvordan et træhus skal se ud, fortæller direktør for Skovbo Allan Dahl.

Et træhus kan være meget mere end en romantisk bjælkehytte. Det understreger Skovbo nu med en ny serie af huse, der alle har en moderne og markant arkitektur. Amalie, Caroline og Laura
er navnene på nogle af de nye modeller i programmet, der alle er tegnet af Skovbos egne arkitekter. Husene er karakteriseret ved et enkelt og stærkt formsprog med ensidige taghældninger og store, åbne vinduespartier.

Desuden har arkitekterne taget udgangspunkt i den danske families typiske behov og sat funktionaliteten i første række. Det betyder, at alle modeller har store rum og plads til såvel livlig barneleg i alrummet som koncentreret hjemmearbejde på kontoret.

95 procent er individuelle planløsninger
Udover en utraditionel arkitektur er muligheden for at skabe en skræddersyet bolig af høj betydning for de danske familier.

- Det er meget tæt på, at vi aldrig bygger to ens huse. Vores arkitekter har nemlig skabt et gennemtænkt udgangspunkt for tidssvarende og fremtidssikrede boliger, som familien selv kan forme efter smag og behov. Og faktisk vælger 95 procent af husbyggerne en planløsning, der er fuldkommen individuel, slutter Allan Dahl.

Med Skovbos nye arkitektoniske linie får byggelystne danskere altså nu endnu flere muligheder for at skabe en unik og individuel bolig med gennemførte arkitektoniske detaljer såvel ude som inde.

Se mere om Skovbos træhuse på hjemmesiden www.skovbohuse.dk

Kilde: Skovbo

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063