23948sdkhjf

Konkursramt træhusproducent sælges

Fiskarhedenvillan overtager de sunde aktiviteter i træhusproducenten Skovbo A/S i Børkop, der er begæret konkurs. Fiskarhedenvillan er et succesrigt svensk træhusfirma, som tidligere i år blev overtaget af kapitalfonden Polaris Private Equity.
Svenske Fiskarhedenvillan AB køber de sunde aktiviteter i det konkursbegærede byggeselskab Skovbo A/S. Skovbo markedsfører enfamiliehuse i træ som selvbyg eller medbyg løsninger. Desuden har Skovbo de senere år markedsført træhuse i totalbyggeri. Køberne af cirka 60 træhuse på kontrakt med Skovbo får deres nye huse uden at tabe penge eller betale merpris.

Fiskarhedenvillan er en af de førende og hurtigst voksende svenske leverandører af træhuse, hvis speciale er at levere byggekomponenter i træ til selvbyggere eller medbyggere.

Fiskarhedenvillan er baseret i Dalarna i Midtsverige og er markedsleder inden for byggekomponenter til træhuse og mindre huse, som opføres på grunden. Selskabet er blandt Sveriges fire største husleverandører med en årlig produktion på over 400 træhuse.

Kilde: Skovbo A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078