23948sdkhjf

Ilva inviterer 900 ansatte til overskudsgilde

Hos Ilva har man besluttet at fejre, at man tidligere på året kunne præsentere første positive bundlinje i et årti. Derfor inviterer møbelkæden alle 900 ansatte til stor fest den 17. maj, hvor alle kædens bolighuse derfor holder lukket.

– Alle vores medarbejdere har leveret en fantastisk indsats, hvor de virkelig har levet op til vores værdier om at være agile, ansvarlige og ét team, fortæller Rami Jensen, adm. direktør.

– Det vil vi gerne sige tak for med en stor fest, hvor vi sammen kan markere det flotte resultat, fortsætter han.

Festen afholdes i DOK5000 på havnen i Odense under temaet ´sommerfest´, hvilket blandt andet kommer til udtryk med forskellige sommergames og temabarer, der skal sikre den helt rette sommerstemning.

Selvom festen er en fejring af alle de medarbejdere, som har været med til at sikre virksomhedens gode resultat, skal dagen også bruges på at hylde enkelte medarbejdere med særlige awards, og Rami Jensen håber på fuldt hus.

– Vi vil gerne have så mange af vores kolleger med til festen som muligt, og det er også derfor vi har valgt at holde vores bolighuse lukket den 17. maj, så alle medarbejdere har fri til at deltage, siger han.

ILVA gik ud af regnskabsåret 20/21 med en omsætning på 1,7 mia. og et driftsresultat på 100 mio. kroner, hvilket er det første positive resultat siden sammenlægningen med IDdesign i 2009.

Læs mere om: Ilva
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.098