23948sdkhjf

Navnenyt: Bygma henter to nye profiler til Svendborg

Endnu mens byggeriet er i gang er det lykkedes Bygma at tiltrække to erfarne brancheprofiler til kædens nye byggecenter i Svendborg.

Fra 1. februar 2023 er Thomas Skovlund Madsen (53) ansat som direktør for Bygma Svendborg. Han har mange års erfaring fra trælastbranchen og har stor ledelseserfaring. Thomas Skovlund Madsen kommer senest fra en stilling som direktør i det tidligere Jens Schultz XL-Byg, hvor han var ansat i 15 år.

Han bor på Sydfyn sammen med sin kone Kirsten og deres fire børn.

Byggecenterkæden har også fået sikret sig en ny administrationschef til Svendborg, og for Anders Schultz bliver der tale om et gensyn med Bygma.

Han har tidligere været ansat i to forskellige Bygma-forretninger, men har siden 2010 været ansat i Jens Schultz A/S blandt andet som indkøbschef.

Anders har også rødder i det Sydfynske, hvor han er født og opvokset, og i Bygma glæder man sig over, at have fået to stærke kort med stort regionalt kendskab på hånden.

– Det glæder mig, at vi allerede har to så vigtige lederposter i Bygma Svendborg på plads, siger regionsdirektør for Bygmas Region Fyn, Ejnar Andersen.

– I Bygma driver vi vores forretninger med en meget høj grad af lokal forankring. Det er vigtigt at vi - i alle vores 60 geografiske områder i Danmark - forstår at møde vores kunder med en indsigt i lokale og regionale forhold, der fremmer samarbejdet. Når vi investerer i så stor en trælast og logistikcenter her i Svendborg, er det fordi vi ønsker at nå ud til håndværkskunder i et stort geografisk område. Jeg ser det derfor som en styrke at vores nøglepersoner har solid, lokal erfaring, slår han fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094