23948sdkhjf

Navnenyt: To skifter kasket i Jysk-familiens sofavirksomhed

Hos Lars Larsen Group-ejede Sofacompany er der uddelt nye kasketter. 

Her er Linda Zafnes Hansen udnævnt til Chief Supply Chain Officer (CSCO) og får dermed det øverste ansvar for virksomhedens fulde leverancekæde.

Sofacompany producerer omkring 50.000 møbler om året til private og erhvervskunder. Møblerne produceres hovedsagligt i Vietnam, hvorfra de sendes til virksomhedens hovedsæde i Ringsted samt flere lande i Europa og USA. Linda Zafnes Hansen har arbejdet med logistik i Sofacompany i fire år, de seneste to år som Supply Chain Manager. Før det har hun haft lederstillinger i Salling Group

Også Andre Stahmer har fået ny titel, og den tidligere Chief Operational Officer kan nu i stedet kalde sig Chief Commercial Officer i Sofacompany, hvor han får ansvar for den kommercielle strategi og markedsføring.

Sofacompany har, ud over hovedsædet i Ringsted, fire showrooms i Danmark samt 21 showrooms rundt om i Europa. Eksporten udgør 70 pct. af omsætningen, og Andre Stahmer skal sammen med salgs- og marketingorganisationen sikre, at virksomhedens brand står stærkt på alle markeder.

Andre Stahmer har været ansat i Sofacompany i seks år, senest som Chief Operational Officer (COO). Han startede som direktør for Sofacompany i Tyskland i 2016 og har før det blandt andet været iværksætter i San Francisco og Berlin samt medstifter af Vallure Vodka

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093