23948sdkhjf

Hurtig levering til sommerens gør-det-selv feber

Jydsk Vindueskompagni sveder i sommervarmen for at sikre Danmarks hurtigste leveringstid på vinduer i en lang række mål. Det er en kærkommen håndsrækning til de mange, der er smittet af gør-det-selv feberen i en tid, hvor man må kigge langt efter en ledig håndværker.
Ferien og det gode vejr er en perfekt lejlighed til at skifte vinduer uden at lukke kulde, regn og blæst ind i hjemmet. Sommeren er med andre ord højsæson for gør-det-selv folk over hele landet.

Men sommer og ferie varer ikke evigt, og for mange gælder det om at udnytte tiden bedst muligt.

Derfor har Jydsk Vindueskompagni sat turbo på leveringstiden af vinduer i standard- og specialmål for at sikre, at folk ikke venter forgæves i varmen.

Med hjælp fra Jydsk Vindueskompagni er det let at tage hul på en karriere som gør-det-selv mand. Et vindue – 132 varianter
På Jydsk Vindueskompagnis lager findes vinduer i en lang række standardmål.

Vinduerne passer til størstedelen af de fleste danske boliger og leveres fra dag til dag. Eksempelvis findes de populære topstyrede, umalede vinduer i 132 forskellige mål og yderligere 17 mål af samme vindue i en hvidmalet model.

Matcher boligens vinduer ikke standardmål, fremstiller og leverer Jydsk Vindueskompagni desuden vinduer i specialmål som de hurtigste i Danmark.

JVK Express hedder konceptet, der sikrer leveringstider på vinduer i specialmål på ned til fire uger.

Brug tiden på det, der tæller
Mens andre således bruger tiden på at vente utålmodigt på håndværkeren eller vinduerne, kan Jydsk Vindueskompagnis kunder bruge tiden på de mere spændende af sommerens glæder.

Gør man som mange andre, klarer arbejdet selv og siger farvel til ventetiden, sparer man imidlertid ikke kun adskillige ugers rastløs venten. Man opnår også glæden og stoltheden ved selv at stå for renovering af boligen og en økonomisk besparelse, der giver råd til at nyde den varme tid i fulde drag.

Jydsk Vindueskompagnis butikker holder ikke sommerferie, og skulle der blive brug for råd og vejledning, står butikkens specialister altid klar på sidelinien.

Er man blevet træt af ventetiden på en håndværker, er der derfor nu endnu flere fordele ved at tage hul på karrieren som gør-det-selv mand.

Kilde: Pressemeddelelse fra Jydsk Vindueskompagni. http://www.jvk.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084