23948sdkhjf

Kvik styrer mod stjernerne

Kvik er kommet ud med et historisk godt resultat for 2005. Det skaber det perfekte fundament for den fortsatte ekspansion og internationalisering i Kvik-koncernen.
Kvik kan bryste sig af et rekordresultat for 2005. Koncernen opnåede en omsætning på godt 509 mio. kr. mod knap 393 mio. kr. året før. Det er en fremgang på 30 %.

Og årets resultat før skat blev på 66 mio. kr. mod 47 mio. kr. året før – en stigning på ca. 40 %.

Med de flotte resultater har koncernen lagt grundlaget for deres kurs mod stjernerne.

Kvik har siden forrige år været i gang med at lægge planer om ekspansion af forretningen til de europæiske markeder. I 2005 etablerede Kvik sig i Holland, og i år rykkede virksomheden ind i Belgien.

Kvik Danmark - alle har ret til et fedt køkken. Også uden for Danmark.Med de gode resultater fra regnskabsåret 2005 forventer ledelsen, at planerne om yderligere ekspansion på de europæiske marked fremskyndes.

- Udviklingen og erfaringerne fra Holland og Belgien viser, at Kviks internationale koncept er holdbart og parat til at blive udbredt til flere europæiske markeder, siger Carsten B. Andersen, direktør i Kvik.

Internationaliseringen vil fortsætte med at erobre nye markeder i de kommende år, lige som forhandlernettet på de nuværende markeder udvides betydeligt.

Koncernen forventer at udvide forhandlernettet med mere end 20 nye fanchise-butikker alene i år – og hermed giver de næsten alle ret til et fedt køkken!

Kilde: Pressemeddelelse fra Kvik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125