23948sdkhjf

Multiform slår officielt dørene op i Kolding

I Kolding er Rikke Berg og teamet nu klar til officielt at slå dørene op til byens nye Multiform-butik. Siden sensommeren har håndværkere knoklet i lokalerne, og nu er butikken altså færdigindrettet og klar til den officielle åbning den 22. april, hvilket indehaveren ser frem til.

– Butikken er totalt forvandlet til et showroom, hvor vi er klar til at vise vores mange køkkenklassikere frem. Det har været vigtigt for os, at butikken er indbegrebet af dansk design fra ’øverste hylde’ og masser af inspiration til forbrugerne inden for de nyeste tendenser i køkken og bad, fortæller Rikke Berg.

Hun driver også en Multiform-forretning i Odense, og med Kolding-butikken har hun nu sikret sig et endnu større kundegrundlag. Forventningen er endda at den nyrenoverede sydjyske butik kan trække kunder helt fra Nordtyskland, og for Rikke Berg er det afgørende, at potentielle køkkenkøbere i butikken bliver mødt med personlig service og høj faglighed.

– Vores køkkener er fra start til slut lavet ud fra den enkelte families ønsker og holder i generationer. Derfor mener vi, at forbrugerne har krav på en rigtig god rådgivning og en ægte interesse for, hvad de ønsker sig, fastslår hun.

I den nye butik i Kolding kan forbrugerne derfor forvente, at indretningsspecialisterne interesserer sig for mere og andet end et nyt køkken. De er optaget af, at der er en rød tråd i boligindretningen, og ud fra den devise byder butikken også på et udvalg af møbler og andet tilbehør til indretningen som blandt andet gulve og gardiner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082