23948sdkhjf

Nøglekorteksperter tager trækort i brug

Virksomheden Salto Systems, der specialiserer sig i adgangskontrol, har også set fidusen i brugen af træ.

De har netop lanceret et nyt nøglekort til eksempelvis hoteller, som er lavet af træ og papir, og det er med den hensigt at gøre også nøglekortbranchen mest muligt bæredygtig.

Det fortæller Aznar Sethna, der er salgs- og marketingsdirektør i Salto Systems, i en pressemeddelelse.

- Salto er dybt engageret i arbejdet med bæredygtighed og miljø. Vi arbejder allerede med flere forskellige bæredygtige initiativer for at bruge flere vedvarende ressourcer og mindre papir, plastik og fossile brændstoffer inden for vores organisation. Alt fra en digital brugeroplevelse til brug af bæredygtige nøglekort i papir og træ er blevet prioriteret gennem Saltos portefølje, siger Aznar Sethna.

De nye nøglekort i papir til hotelgæster er fremstillet af træfibre og er lette i vægt. Nøglekort af træ har ifølge Salto Systems selv vist sig at være lige så holdbare som traditionelle gæstenøglekort af plastik, men i modsætning til plastik er træ en bæredygtig og biologisk nedbrydelig ressource.

Saltos nye nøglekort er lavet i samme tykkelse og ser ud og føles som de eksisterende nøglekort i plastik, og så er de lavet i FSC-certificeret papir og træ, for at opnå den mest bæredygtige løsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126