23948sdkhjf

Cirkulær succes-udstilling søger deltagere

Efter sidste års succes under 3daysofdesign har Lifestyle & Design Cluster nu åbnet for ansøgningsrunden for de møbel- og interiørvirksomheder, der ønsker at deltage i dette års udgave af den cirkulære møbeludstilling.

Igen i år er det Designmuseum Danmark, der inviterer inden for, og aktiviteterne kommer til at foregå i museets festsal og designværksted samt i Lifestyle & Design Clusters eget Lifestyle Lab cph ved designmuseet.

– Vi er superglade for igen at kunne invitere til dette banebrydende event og koncept under 3daysofdesign. Det er fjerde år, Lifestyle & Design Cluster sætter fokus på de mange spændende og innovative cirkulære ideer og vi er så begejstrede for igen at afholde Circular Furniture Days på Designmuseum Danmark, lidt i midten af alle 3daysofdesign aktiviteterne, siger direktør i Lifestyle & Design Cluster, Betina Simonsen.

Circular Furniture Days håber igen i år at kunne præsentere de ypperste eksempler på cirkularitet i den danske møbel- og interiørbranche.

 – De deltagende virksomheder tager ansvar og tager fat, dér hvor de ser det største potentiale, eller dér hvor det giver mest mening for dem at starte rejsen mod en mere cirkulær forretningsmodel, fortæller Betina Simonsen, der derfor opfordrer virksomheder til at ansøge om deltagelse, uanset hvor langt de er på deres udviklings-rejse.

 – Det er en holistisk, ressourcekrævende og værdibaseret rejse for virksomhederne, og det er præcis derfor, det er så inspirerende at samle forskellige brands, for der er god mulighed for at virksomhederne kan inspirere andre, uanset hvor de er på denne rejse, siger Betina Simonsen.

Man behøver altså ikke som virksomhed at være nået i mål med den cirkulære omstilling, men det essentielle er, at der præsenteres eksempler på produkter og løsninger, der mere eller mindre er i mål.

Sidste år deltog 47 møbel- og interiørbrands i udstillingen, der trak masser af besøgene til designmuseet. I år afvikles Circular Funirture Days i dagene 15.17. juni.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089