23948sdkhjf

Ny direktør i Cube Design

Ejer og stifter, Curt Berggren, er fratrådt som administrerende direktør. Han afløses af Benny Sørensen, der kommer fra Sapa Profiler.
Med virkning fra den 1. juni 2012 er Cube Designs ejer og stifter, Curt Berggren, fratrådt som administrerende direktør for virksomheden.

Det oplyser møbelvirksomheden i en pressemeddelelse.

Som ny administrerende direktør har Cube Design ansat Benny Sørensen, som igennem mange år har siddet med i bestyrelsen. Benny Sørensen kommer til Hammel fra Sapa Profiler A/S, hvor han blandt andet har arbejdet med virksomhedsudvikling og økonomistyring – senest som IT-chef.

Curt Berggren fortsætter som formand for bestyrelsen og vil ligeledes være tilknyttet virksomheden som rådgiver. Curt Berggren vil have sin daglige gang i virksomheden, hvor han vil fokusere på innovation og design af nye produkter.

Ligeledes med virkning fra den 1. juni 2012 har Jesper Thorngaard overtaget ansvaret for udviklingen af Cube Designs salg i Danmark og Norge. Jesper Thorngaard får til opgave at videreføre den positive udvikling, som virksomheden netop nu er inde i med fremgang både på hjemmemarkedet og på eksportmarkederne.

Cube Design A/S designer, udvikler, producerer og leverer kontormøbler og relaterede produkter, såsom kantine-, café- og konferencemøbler. Virksomheden ejes 100 procent af C.Berggren Holding med en egenkapital pr. 31. december 2011 på ca. DKK 20.000.000.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062