23948sdkhjf

Canadiere på maskin-opkøb i Herning

Den Herning-baserede maskinproducent Obel-P Automation er kommet på nye hænder. Den 1. februar blev virksomheden, der har specialiseret sig i automatiseringsudstyr til træindustrien, overtaget af den canadiske kapitalfond Lynx Equity, og ifølge den nye ejer var det ikke mindst det herningensiske team, der gjorde handlen interessant.

– Obel-P’s ledelsesgruppe, ledet af Ivan Madsen, Markus Hofmann og Michael Bonnichsen vil fortsat være virksomhedens hjørnesten og en af de vigtigste årsager til, at vi gik videre med transaktionen, udtaler Ashley Manis, Lynx Equity’ vicedirektør for M&A Scandinavia.

Også på sælgersiden fremhæves det personlige match som afgørende for aftalen.

– Vi har haft møder med andre potentielle købere, men det var først, da vi mødte teamet fra Lynx, at vi begyndte at føle os godt tilpas med at sælge Obel-P, udtaler selskabets ledelsesgruppe med Ivan Madsen, Markus Hofman og Michael Bonnichsen i front.

– Vi havde en umiddelbar følelse af, at vi passede godt sammen med dem, og er meget spændte på vort samarbejde, lyder det videre fra trekløveret.

Obel-P Automation blev grundlagt i 1954 og tæller i dag 30 ansatte. Virksomheden kom ud af regnskabsåret 2020 med en bruttofortjeneste på 17 mio. kr. og et resultat på 3 mio. kr. før skat.

Med overtagelsen tæller Lynx’ danske portefølje nu Obel-P, Partnerservice, Sundby Trapper, Arkas og Yding Gruppen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172