23948sdkhjf

Flere internationale købte ind på møbelmessen

Fire dage med smuk solskin fra en skyfri himmel fik ikke de udenlandske indkøbere til at vælge Copenhagen International Furniture Fair i Bella Center fra
For andet år i træk kan Bella Center og Foreningen Dansk Møbelindustri konstatere, at Copenhagen International Furniture Fair langsomt men sikkert er ved at bide sig fast i de udenlandske indkøberes bevidsthed.

Antallet af udenlandske besøgende steg for andet år i træk.

- Antallet af udenlandske besøgende er steget 7% i forhold til 2005, og vi er specielt glade for, at nordmændene har fundet vej til Bella Center – her er der tale om en stigning på over 23%, hvilket vi er ganske tilfredse med. Antallet af besøgende udenfor Skandinavien er steget med 3%, så vi kan se, at tendensen er den rigtige, siger salgs- og marketingsdirektør Jesper Åndahl.

Alt i alt blev møbelmessen i 2006 besøgt af 14.569, der lod sig inspirere på de 19.400 kvadratmeter fyldt med både kreativitet og kvalitet.

Årets publikumsfavorit.
Blot en time før lukketid for årets møbelmesse i København, blev stemmesedlerne talt op i konkurrencen blandt udstillerne om at blive kåret til ”Årets Publikumsfavorit”.

Der var ikke tvivl blandt publikum, hvilken af de tyve nominerede produkter, der skulle løbe af med titlen. Det blev lampen TR7 designet af Tom Rossau.

Copenhagen International Furniture Fair afholdes igen 10.-13. maj 2007.

Kilde: Copenhagen International Furniture Fair. http://www.furniturefair.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094