23948sdkhjf

Dansk agent på hjemmebane i Tyskland

Den danske virksomhedsagent Lis Nørgaard har årelang erfaring inden for tysk erhvervsliv. I 14 år har hun rådgivet danske virksomheder inden for møbel- og byggebranchen med interesse for det tyske marked.
Lis Nørgaard er virksomhedsagenten, der hvert år sørger for, at Danmark er rigt repræsenteret på ZOW messen i Tyskland.

Efter den store tilstrømning på dette års ZOW messe i Bad Salzuflen i Tyskland, satser Lis Nørgaard på, at næste års messe også bliver en succes.
Allerede under dette års messe modtog Lis Nørgaard reservering til næste års ZOW messe, der afholdes d. 26. februar til 1. marts 2007.

Lis Nørgaard er bindeleddet mellem danske virksomheder og det tyske marked.

Med hendes mange års erhvervserfaring fra Tyskland og kendskab til den tyske kultur, rådgiver hun danske virksomheder fra sit firma ”Denmark Buisiness Consulting” i Tyskland, om det tyske marked.

Lis Nørgaard samarbejder med Nordic Business Center, som er en ny dansk-tysk virksomhed i Köln.

Nordic Business Center er en samarbejdspartner til danske virksomheder. NBC rådgiver, assisterer og repræsenterer danske virksomheder i Tyskland, hvis virksomhederne af forskellige grunde ikke selv kan være personligt til stede på markedet.

Yderligere information om Lis Nørgaard eller om Nordic Business Center kan rekvireres på henholdsvis http://www.denmarkconsulting.de og http://www.nordic-bc.de.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063