23948sdkhjf

Softloc – nyt lukkesystem giver smukt gulv på rekordtid

CC Vejle introducerer som den første i Danmark en komplet serie parket- og plankegulve med et helt nyt lukkesystem.
De nye gulve fås i eg, ask og merbau med en matlak overflade. Det vil sige med en overflade, der kombinerer lakkens fordele i forhold til slidstyrke og rengøringsvenlige overflader med oliens matte, varme og naturlige udseende.

Med Softloc systemet får markedet dermed et gulv, der er nemt at arbejde med, ligesom det er svært at lægge forkert og kan monteres på ingen tid.

Mange foretrækker at lægge gulv uden brug af lim, da man let kommer til at overse et par limpletter på gulvet efter monteringen, og disse er meget svære at fjerne igen.

Derfor har clicksystemet igennem lang tid været den mest moderne og mest brugte monteringsform. Men det almindelige clickgulv kan godt drille, og det kræver en vis teknisk fingerfærdighed at få klikket de mange baner lamelparket pænt sammen, og resultatet af anstrengelserne ses først, når hver bane er færdig på langs fra væg til væg, og gulvet skubbes ned på plads.

Men med indførelsen af CC Vejles patenterede softloc system fjernes bekymringerne om limpletter, eller om gulvet er lagt korrekt undervejs i processen.

Det er med det samme muligt at se, om lamellerne ligger, som de skal, da de enkelte parketstykkers ender låses sammen af et stærkt, bevægeligt låsesystem og lægger sig plan med underlaget med det samme.

- Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde en komplet serie gulve med softloc systemet. Der er stor efterspørgsel efter gulvene med softloc – både fra private og fra fagmænd. For alle kan selvfølgelig se ideen i at bruge materialer, der sparer dem for både tid og besvær, fortæller produktchef fra CC Vejle Bjarne Davidsen.

Parketgulvene fås i ask, eg og merbau i målene 14x195x2200. I eg eller ask planker er målene 14x180x1800. Begge gulvtyper er overfladebehandlet med mat lak, og der følger læggevejledning med til hvert gulv.

Kilde: CC Vejle A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078