23948sdkhjf

Nu kan du blive den stolte ejer af en tidligere arkitektskole

I dag har statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sat en del af Arkitektskolen i Aarhus’ tidligere bygninger samt tre andre ejendomme til salg. Det skriver Freja Ejendomme i en pressemeddelelse mandag morgen.

- Dagens perle er selvfølgelig det tidligere auditorie for arkitektskolen i Aarhus. Beliggenheden er fantastisk og bygningen kunne eksempelvis blive et firmadomicil ud over det sædvanlige, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme, i pressemeddelelsen.

Placeret ved Nørreport i Aarhus finder man det tidligere auditorie og udstillingsrum for Arkitektskolen i Aarhus. Bygningen fra 1998 indeholder ud over auditorie- og udstillingsrum også foyer, mødefaciliteter, elevatorer og parkering i kælderen.

Arkitektskolen Aarhus flyttede ind hen over sommeren 2021 ind i sin nyopførte skole på Godsbanearealerne i Aarhus, New Aarch. 

Cirka 130 km syd for Aarhus sælger Freja Ejendomme ejendommen Skallebækvej 5B i Haderslev. Ejendommen fra 1987 og med et etageareal på i alt 3.839 kvm er placeret ved Haderslev Dam.

I campusområdet ved Aalborg Universitet, på Kroghstræde 5, sælger Freja en investeringsejendom fra 1985 på godt 2.000 kvm, som pt. er udlejet til Aalborg Universitet. Ejendommen er tegnet af arkitekttegnestuen Dall & Lindhardtsen som en del af den oprindelige universitetsbebyggelse og ejendommen har altid været anvendt af Aalborg Universitet. Ejendommen er indrettet med undervisningslokaler og kontorer i forskellige størrelser og udformninger.

Endelig sælger Freja Ejendomme et tidligere til asylcenter i Brovst, cirka 30 km vest for Aalborg. Med sin nuværnede indretning kan den ifølge Freja bruges til blandt andet dele-boliger, institution og botilbud .

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11