23948sdkhjf

Rekordstor tilstrømning til ZOW messe

Med tilbageblik på dette års afholdte ZOW messe d. 20-23. februar i Bad Salzuflen, står det klart, at messen har sat ny rekord med over 15.000 besøgende fagfolk. Med dette års besøgsresultat er der store forventninger til næste års messe.
Der var stor trængsel til den populære tyske messe ZOW, der i år kunne give mere plads til udstillerne med indvielsen af to nye haller og hermed endelig få reduceret den lange venteliste.

Med en udstillerstigning på over 150 virksomheder præsenterede ZOW i år nyheder og innovative produkter til møbelindustrien fra 710 firmaer fordelt på 39 lande heriblandt Italien, Spanien samt Østrig.

Fra Danmark var virksomheder som CompoTech, DEMA, Frost, HT Bendix, KKP Interiør, MP Låger, Nissenpack, Topslide, Vonsild Træindustri, Woodtech, Furnipart, Skouhus og Herning Massivtræ repræsenteret på messen.

Der er store forventninger til næste års ZOW messe, som afholdes d. 26. februar -1. marts 2007. Lis Nørgaard, der er messe¬selskabets agent for Skandinavien, modtog allerede under messen reserveringer til ZOW 2007 samt flere ønsker om udvidelse af standarealer.

Kilde: Denmark Buisiness Consulting

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078