23948sdkhjf

25 unikke café-stole til historiske haller

Der er noget for enhver bag hos Refshaleøens nye café, Connie-Connie, der i sidste uge åbnede i kunstcentret Copenhagen Contemporary.  

Her har designstudioet Tableau, der sammen med australske Ari Prasetva har stået for indretningen, udvalgt ikke mindre end 25 arkitekter og designere til skabe et siddemøbel til caféen, der har til huse i de historiske B&W-haller.

Resultatet er mildt sagt mangeartet, men selvom udtrykkene er vidt forskellige, er substansen bogstaveligt talt den samme – alle stolene er nemlig fremstillet af resttræ fra produktionen hos Dinesen.  

Foto: TABLEAU

Dinesen bestræber sig altid på at maksimere levetiden for så meget af træstammen som muligt.I produktionen af vores lange brede planker vil der naturligvis være afskær, som vi er forpligtet til at udnytte,” skriver plankeproducenten i en pressemeddelelse.  

”Derfor er vi altid glade for at samarbejde med designere og arkitekter med ideer til at udnytte resttræ i nye konstellationer,” fortsætter Dinesen, der i forløbet har haft det store hold af designere på besøg i produktionen i sydjyske Jels.  


Foto: TABLEAU

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094