23948sdkhjf

UNITAR bliver del af ny europæisk indretningsgigant

Sammen med norske Grön Hansen Butikinnredninger AS og svenske Samuelsons Butikinredningar AB stifter UNITAR A/S i Herning nu Europas største butiksindretnings-netværk med en samlet omsætning på mere end 100 millioner euro.
En europæisk gigant inden for butiksindretning er i disse uger ved at tage endelig form.

Danske UNITAR, med hovedsæde i Herning, stifter en international overbygning sammen med de skandinaviske kolleger, Grøn Hansen i Norge og Samuelson i Sverige.

- Vi samler en stærk international gruppe til at servicere de internationale butikskæder, så vi gennem en kanal kan tilbyde den samme service og de samme tilbud i hele Europa, forklarer Arne Lassen, adm. direktør i UNITAR A/S.

Gruppen er en naturlig konsekvens af den stigende internationalisering i detailhandlen.

Prognoserne viser, at andelen af internationale butikskæder i Skandinavien vil firedobles i løbet af de kommende ti år. Det er en udvikling, der allerede er godt i gang, og samme trend er gældende i andre lande.

- Det kan undre, at ingen har gjort det før. Vi får uden sammenligning det største servicenet i Europa, med produktion og salgskontorer i 11 lande, blandt andet England, Tyskland, Spanien og Rusland, foruden Østeuropa og Norden, siger Arne Lassen.

Selskabet, der endnu ikke er navngivet, skal fungere som paraplyorganisation for alle selskaber i gruppen, så de gennem fælles processer samarbejder for at betjene de internationale kunder. Derfor får det nye samarbejde ikke umiddelbart konsekvenser for UNITARs danske kunder.

- UNITAR fortsætter som hidtil på det danske marked med de samme medarbejdere og kontaktpersoner. Men de fordele, som vi høster gennem fælles indkøb, fælles udvikling og fælles produktion i gruppen, vil selvfølgelig også komme vores danske kunder til gode, siger Arne Lassen og glæder sig over, at UNITAR nu er blevet endnu bedre rustet til udviklingen inden for design, priser og knowhow med det nye fællesskab i ryggen.

Kilde: UNITAR A/S. http://www.unitar.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062