23948sdkhjf

RIAS introducerer RIAS DesignLine på CIFF

Alternativer i plast og aluminium til designere, arkitekter og dekoratører på CIFF. RIAS DesignLine vises på Copenhagen International Furniture Fair i de næste dage.
Som noget helt nyt deltager RIAS A/S på Copenhagen International Furniture Fair i Bella Center fra den 4. – 7. maj. På standen, som er bygget udelukkende af plast og aluminium, som vi forhandler, vises sortimentet, som kaldes RIAS DesignLine.

RIAS DesignLine er materialer, som kan benyttes af designere og møbel- og indretningsarkitekter. Sortimentet kan anvendes til formål fra det rent dekorative, f.eks. bordpynt, væg- og loftsdekorationer til vægplader, lamper og gulv og endda til beklædning af møbler.

På standen i hal B vises materialerne i forskellige udformninger og farver, og det vil være muligt at få vejledning omkring valget af det rette materiale til en given opgave.

For møbelarkitekten vil det være interessant at se nærmere på f.eks. SIBU Design og Dibond. For indretningsarkitekten og dekoratøren er det materialer som Koziols Amøbe og Frame samt Plexiglas Radiant, for standbyggeren er det Clear-PEP gulvet og for arkitekten er det Chyll’s mobile og meget elegante profilsystem, som vil være relevante.

RIAS A/S er Danmarks førende leverandør af plasthalvfabrikata i form af plader, rør, stænger, folier og aluminium m.m. RIAS A/S er placeret i Roskilde.

Kilde: RIAS A/S. http://www.rias.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078