23948sdkhjf

Rekordår for Holmris Office

En bevidst satsning i 1999 på udvikling, produktion, salg og markedsføring af kontormøbler slår nu for alvor igennem for Holmris Hansen A/S, der i 2005 opnåede et rekordresultat med kraftig vækst i bundlinie og omsætning.
Holmris Hansen A/S opnåede i 2005 et resultat før skat på kr. 4,1 mio. mod et resultat i 2004 på kr.1,4 mio.

Virksomheden der markedsfører sine produkter under navnet Holmris Office har opnået en omsætningsfremgang fra 41,7 mio. kr. i 2004 til 59,2 mio. kr. i 2005.

- Vi er meget tilfredse med resultatet og omsætningsvæksten, siger direktør Henrik Holmris.

Ved et generationsskifte i virksomheden i 1999 overtog tredje generation i familievirksomheden, Henrik Holmris, styringen af virksomheden. Henrik Holmris er uddannet cand.merc. i afsætning fra Handelshøjskolen i Århus.

- Vi lavede en plan, hvor strategien var at satse på salg af kontormøbler gennem et selektivt forhandlernet. Vi ville udbyde pænt designede produkter til fair priser, og så ville vi frem for alt være fleksible og løsningsorienterede. Og vi kan kun være tilfredse. Siden starten i 1999 er vores omsætning femdoblet, og det ser ud til, at væksten fortsætter. Vi har i første kvartal 2006 en fremgang på 35 % i forhold til 2005, udtaler Henrik Holmris.

- Det er lykkedes for os at tiltrække nogle meget dygtige medarbejdere, og vi har i dag en god kombination af unge engagerede medarbejdere og rutinerede medarbejdere med stor brancheerfaring, siger Henrik Holmris.

Virksomheden har domicil i Bjerringbro og beskæftiger 50 medarbejdere.

- Vi er ved at være dækket ind med forhandlere på det danske marked. Næste mål er Norge & Sverige. I februar måned deltog Holmris Office på Stockholm Furniture Fair med meget positive tilbagemeldinger, og vi har netop ansat en regional salgschef på Norge & Sverige og forventer at kunne sikre en position på disse markeder i løbet af 1-2 år, udtaler Henrik Holmris.

Sidste skud på stammen i den vækst-orienterede midtjyske virksomhed er erhvervelsen af Dana Difference kontormøbelserien, som pr. 1. april, 2006 blev købt af SIS Working.

- Difference serien er klassiske kvalitetsmøbler og er designet af Designgroup, Hermansen, Giese & Jørgensen, København. En lang række store erhvervsvirksomheder indretter i dag med Difference serien, og vi forventer at se en stigning i antallet af virksomheder, som er villige til at betale for denne form for kvalitetsmøbler, siger direktør Henrik Holmris.

- Vores målsætning er at være innovative og fleksible, så vi kan tilføre indretningsopgaverne et pift af originalitet og udstyre virksomhederne med en unik løsning. Vi har satset meget på skriveborde og opbevaring og har netop lanceret en ny X12 serie i et stramt, moderne design, siger Henrik Holmris, der lover fuld turbo på væksten hos Holmris Office.

- Vi har 3 nye serier/projekter i gang, som vi forventer at lancere i efteråret 2006 og starten af 2007, udtaler Henrik Holmris.

Her har virksomheden allieret sig med nogle af de bedste designere og konceptmagere i Danmark og med de nye tiltag, er det ambitionen for alvor at fasttømre Holmris Office som en af de betydende udbydere af kontormøbelløsninger til det skandinaviske marked, fastslår Henrik Holmris.

Kilde: Holmris Office. http://www.holmris.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079