23948sdkhjf

Globale ambitioner hos Kvadrat A/S

Kvadrat A/S, der har base i Ebeltoft, er kommet godt ud af 2005. Virksomheden kan fremvise en fremgang i såvel omsætning som resultatet før skat. Væksten skal fortsætte, så virksomheden kan nå sit mål om at blive en global spiller inden for boligtekstiler.
Kvadrat A/S er i stærk fremgang. Virksomheden har med opkøbet af den svenske konkurrent Sanden AV i november indfriet sit mål om at blive den største spiller på de europæiske hovedmarkeder. Nu er ambitionen at blive en global spiller inden for boligtekstiler.

- Vi er i hus med vore ambitioner på de regionale europæiske markeder. Derfor skal vi nu i gang med at udtænke en ny vision og arbejde med, hvordan Kvadrat kan opnå en global position i markedet i løbet af de næste syv-otte år, siger adm. direktør Anders Byriel til Dagbladet Børsen.

Kvadrat A/S er kommet ud af 2005 med en omsætningsfremgang på 14 procent, således omsætningen endte på 409 millioner kroner. Også resultatet før skat er steget, idet det endte på 15 millioner kroner, hvilket skal sammenholdes med knap 10 millioner kroner året før.

De gode takter er fortsat ind i 2006, hvor koncernens svenske selskab Kvadrat Sanden AB til eksempel ligger 20 procent over budget i årets første kvartal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078