23948sdkhjf

Ny ejerkreds på plads i Krone Vinduer

I forbindelse med Krone Vinduers navneændring, tidligere HP Vinduet A/S, og lykkelige ”skilsmisse” fra HP Gruppen A/S af 1953 er den nye ejerkreds omkring selskabet nu faldet på plads.
Tidligere fabriksdirektør Kaj Bundgaard står nu i spidsen for Krone Vinduer A/S som administrerende direktør. Med sig har han taget en håndfuld ledende medarbejdere: Charlotte Springborg, Troels Krohn, Elo Mølgaard, Kurt Nielsen og Per Ellingsøe er dermed også med i ejerkredsen.

Alle de nye indehavere har flere års erfaring fra branchen og selskabet føler sig dermed godt rustet til de fremtidige udfordringer bl.a. omkring de nye energikrav i Bygningsreglementet.

Selskabets aktiekapital er på kr. 4.000.000 og fuldt indbetalt. Krone Vinduers navn og logo er endvidere registreret i Varemærkestyrelsen.

Vinduerne fremstilles på et højteknologisk produktionsapparat og af en veluddannet medarbejderstyrke.

Et helt nyt og meget moderne robotanlæg overtager inden for en måneds tid selve overfladebehandlingen af de mange vindues- og dørelementer, der dagligt forlader fabrikkens produktionsanlæg.

Nord for Limfjorden er Krone Vinduer A/S den betydeligste vinduesproducent med distribution til hele landet.

Selskabet satser primært på afsætning til hjemmemarkedet men vil på sigt udforske de nære eksportmarkeder.

Kundekredsen består hovedsageligt af forhandlere, storentreprenører samt håndværksmestre.

Kilde: Krone Vinduer A/S.

I forbindelse med omstruktureringen afholder Krone Vinduer reception fredag den 28. april på fabrikken i Harken, Aalborgvej 576 i Vrå.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063