23948sdkhjf

Hinnerup-virksomhed har haft godt greb om året – runder kvart milliard på toppen

I Hinnerup uden for Aarhus sidder en glad mand. Administrerende direktør for Furnipart, Rasmus Byriel, kan for andet år i træk fortælle om en omsætningsrekord, som også har betydet behov for flere hænder på det østjyske hovedkontor.

Skønt den høje omsætning således ikke kommer som en overraskelse, havde Rasmus Byriel alligevel ikke forventet, at toplinjen i årets løb ville runde den kvarte milliard.

 – Vi har godt været klar over, at der har været travlt. Det har vi mærket i alle led i virksomheden, og derfor er vores medarbejderstab også vokset siden sidste år, men vi havde alligevel ikke regnet med at skulle overgå sidste års omsætningsrekord, siger Ramus Byriel i en pressemeddelelse. 

I fjor endte Furniparts omsætning på 27 mio. euro svarende til 200 mio. kr., og det seneste år er toplinjen altså vokset omtrent en fjerdedel til 33 mio. euro svarende til lige knapt en kvart mia. kr.

Ifølge Rasmus Byriel bunder væksten i en vedholdende strategi med fokus på det gode design.  

– Vi har ikke set os nødsaget til at ændre radikalt på vores strategi. Vores design er stadig hovedpersonen i alt, hvad vi laver, og det er blot blevet mere tydeligt siden sidste år, lyder det.

Furniparts to årlige kollektioner udarbejdes sammen med danske og internationale designere, og ifølge direktøren sker det med det gennemtænkte og holdbare design i fokus, hvilket passer lige ind i tidsånden.  

– Holdbarheden ved det gode design rammer en tendens. Forbrugerne ønsker ikke omskiftelighed men stabilitet, og det kan vi – omend i en mindre skala – være med til at give, siger Furnipart-direktøren.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094