23948sdkhjf

Grøn servicevirksomhed skifter navn

Hedeselskabet Skov og Landskab A/S bliver til HedeDanmark.
Hedeselskabet har for længst frugtbargjort det jyske landskab, men forretningen bag er på vej mod nye grønne tinder.

Helt i E.M. Dalgas’ ånd er datterselskabet Hedeselskabet Skov og Landskab i dag vokset til en moderne milliardforretning, som også plejer grønne områder inde i byerne. For at markere det udvidede arbejdsfelt og selvstændigheden fra foreningen Det Danske Hedeselskab skifter virksomheden nu navn til HedeDanmark.

Selskabet, der bygger på de aktiviteter, der med E.M. Dalgas i spidsen frugtbargjorde det jyske landskab tilbage i 1800-tallet, er i dag Danmarks største aktør inden for skovbruget og det åbne landskab samt en af landets førende virksomheder inden for pleje af private virksomheder og kommuners grønne områder.

Senest er Hedeselskabet Skov og Landskab begyndt at varetage greenkeeperfunktionen på flere af landets golfbaner.

Hedeselskabet Skov og Landskab har oplevet en stor vækst de seneste to år, og i 2005 nåede virksomheden over 1 mia. i omsætning.

Udvikling kræver navneskifte
Udviklingen til en moderne virksomhed er årsagen til, at Hedeselskabet Skov og Landskab nu skifter navn til HedeDanmark. Ændringen sker officielt med virkning fra d. 1. maj 2006.

- I slutningen af 1800-tallet havde E.M. Dalgas en mission om at frugtbargøre det jyske landskab. Nu er det blevet en mission for os at få Danmark til at blive grønnere. Vi er stolte af, at vi hos danske virksomheder og danske kommuner er den primære partner, når det gælder pasning af udenomsarealer, parker, skoven og nu også golfbanen, udtaler adm. direktør Carsten With Thygesen.

Om grunden til navneskiftet forklarer han:

- Vi har over de seneste år udviklet os til en moderne og kundeorienteret virksomhed inden for det grønne område, hvilket ikke dækkes med navnet Hedeselskabet Skov og Landskab. Vi er selvfølgelig stolte af vores historiske baggrund, men synes at denne transformering til en moderne virksomhed inden for det grønne område nødvendiggør navneskiftet til HedeDanmark.

Kilde: Hedeselskabet Skov og Landskab A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064