23948sdkhjf

Nå 1.2 millioner nye kunder på 30 minutter

Nå 1.2 millioner nye kunder på 30 minutter er et nyt projekt, Opstart Sverige, som er sat i gang. Sverige vil have fat i danske virksomheder.
Flere danske virksomheder skal lokkes til Sydsverige. Sydsverige er et nyt marked, og det er lettere at få adgang til arbejdskraft.

- Det er markant lettere at rekruttere arbejdskraft, og det gælder både den akademiske, som uddannes i Lund, og andre typer arbejdskraft, for der er ikke flaskehalse i Sydsverige, fortæller projektleder Knud Friesenborg Marker, der deltager i projektet Opstart Sverige til I dag - Industriens Dagblad.

Siden Øresundsbroen blev indviet er antallet af danske virksomheder i Skåne mere end fordoblet, men Agneta Möller, som er vicedirektør i Malmøs erhvervskontor ser gerne en endnu stærkere invasion af foretagsomme danskere.

Opstart Sverige arbejder med at hjælpe små og mellemstore danske selskaber ind på det svenske marked. Med Malmø og Skåne som det primære udgangspunkt vil Opstart Sverige sikrer, at alle formalia og praktiske behov ved en dansk etablering i Sverige, kan løses på et og samme sted.

Opstart Sverige er et privat og offentligt samarbejde mellem en række ejendomsselskaber, revisorer, banker, rekrutteringskonsulenter og virksomhedsmægler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078