23948sdkhjf

Røgdykker reddede afgørende del af forretningen, da savværk stod i flammer

Natten til søndag udbrød en voldsom brand i Danish Hardwoods produktionshal i Ugerløse. Her hærgede flammerne fra omkring klokken fire om natten til ud på den følgende eftermiddag, men selvom produktionshallen udbrændte, fik en røgdykker reddet en afgørende del af forretningen.

Det fortæller indehaver Jes Fogh Hansen til Wood Supply.

– Savværket er en del af aktiviteten i Danish Hardwood, men det er heldigvis en mindre del, så vores eksportforretning kører videre, siger virksomhedsejeren, der allerede mandag havde de funktionæransatte tilbage på arbejde.

 – Der var kontorer i den ene ende af produktionshallen, så nu sidder de i en opvarmet lagerhal, mens de timelønnede er sendt hjem, indtil vi ved, hvad der skal ske, forklarer han.

Meget fortsat uklart

Jes Fogh Hansen understreger, at han glæder sig over, at ingen kom til skade i branden, samt at Danish Hardwood fortsat er i stand til at opfylde sine kontrakter. Og at sidstnævnte kan lade sig gøre er ikke mindst takket være en snarrådig røgdykker, der i weekenden måttet på redningsaktion i flammehavet.

 – Han var heldigvis inde og fiske vores server ud, så vi var operationsklar til at køre igen mandag, men ellers er der ikke meget positivt at sige om situationen, lyder det.

Således er det stadig uklart, hvornår savene i Ugerløse igen kan sættes i gang, og hvad der skal ske med genopbygningen af den udbrændte hal.

Det er endnu heller ikke fastlagt, hvordan branden startede, ligesom der fortsat ikke er overblik over det fulde skadesomfang og hvad, det risikerer at løbe op i af omkostninger.

 – Men vi er jo forsikret, fastslår Jes Fogh Hansen med en vis sindsro trods weekendens voldsomme oplevelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125