23948sdkhjf

LIVORA: Skovbo Fritidshuse skifter navn

Skovbo Fritidshuse skifter nu navn til LIVORA by Skovbo. Det sker som resultat af stor succes med virksomhedens arkitekttegnede fritidshuse, som blev lanceret i starten af 2005. Det nye navn skal understøtte og markere virksomhedens profil.
Siden Skovbo Fritidshuse blev etableret i starten af 2005, har den kun et år gamle virksomhed oplevet en stor efterspørgsel på fritidshuse. Og det er især virksomhedens arkitekttegnede fritidshuse med for eksempel spa, dampkabine, intelligent styring og moderne arkitektur, der har fanget danskernes interesse.

Navneskiftet til LIVORA by Skovbo sker for at slå virksomhedens innovative og fremtidssikrede profil fast på det danske marked.

LIVORA: Rammen om det gode liv
Ordene ’liv og rammer’ står bag navnet LIVORA by Skovbo, som udtrykker filosofien bag alle huse i programmet: Rammen om det gode liv med plads til fordybelse, fællesskab og velvære.

Foråret frister i et fritidshus fra Skovbo Fritidshuse, der nu har skiftet navn til LIVORA by Skovbo. Danmarks største program
Virksomheden, der er udsprunget af en af landets største producenter af træ- og bjælkehuse Skovbo A/S, har Danmarks største program af fritidshuse med knap 50 modeller. Mere end halvdelen af husene er tegnet af den unge, innovative tegnestue AART, mens de øvrige modeller er mere traditionelle fritidshuse.

Kilde: LIVORA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078