23948sdkhjf

Lundeborg Træ rykker ind på historisk tømmerplads

Der er netop taget hul på et nyt kapitel i historien om den lille specialvirksomhed, der nu udvider fra 450 til 2.250 m².
Miljø har været kodeordet for tømmerleverandøren Lundeborg Træ hele vejen igennem virksomhedens 16-årige levetid.

Først og fremmest det miljørigtige træ i stedet for trykimprægneret, men nu også i et enestående miljø efter flytningen til en 265 år gammel tømmerplads ved havnen i Svendborg.

Lundeborg Træ har indgået aftale om leje af det store areal og hallerne på Baagøe & Ribers tømmerplads i Kullinggade, Svendborg. En ny æra er dermed begyndt – både for den unge virksomhed, og for den 265 år gamle trælastvirksomhed med egen kajplads direkte til sundet. Pladsen bliver nu igen omdrejningspunkt for tømmerhandel efter nogle års pause.

Miljøprofilen er grundlaget
Fra starten i 1996 har indehaveren Christian Bidstrup haft en skarp miljøprofil: Intet trykimprægneret træ, kun træ af ordentlig kvalitet og af sorter, hvor træets indbyggede forsvar mod svamp og insekter gør det nødvendige beskyttelsesarbejde.

Sideløbende har linolieprodukter også været en del af virksomhedens program, og kunderne har taget godt imod det miljøvenlige koncept.

Især inden for de senere år er kundekredsen udvidet betydeligt, fordi kunderne netop også har deres egen miljøprofil at forholde sig til. Og her ligger en del af forklaringen på at firmaet nu råder over 2.250 m² tømmerplads mod 450 m² på den gamle adresse i Hesselager.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078