23948sdkhjf

WoodShop lancerer prisbelønnede møbler

WoodShop ApS lancerer den eksklusive møbelkollektionen "The Spirit Song Collection" på det danske marked.
Det internationalt kendte New Yorker designerpar Barbara og Robert Tiffany står bag det spændende design af møbelserien "The Spirit Song Collection". Møblerne er både skulpturelle, elegante og ergonomiske, og har med sine tidløse linier taget del i den voksende trend med at bruge fuldtræsmøbler i boligindretningen.

Barbara og Robert Tiffany udviklede "The Spirit Song Collection" for adskillige år siden, og møblerne har i en del år været produceret til det amerikanske marked. Kollektionen har haft stor success, og har vundet internationale møbeldesignpriser.

Firmaet WoodShop ApS har netop fået eksklusivaftale for Danmark. Direktørerne Christoph Sloth og Peter K Poulsen er fulde af forventninger til møbelkollektionen:

"Disse møbler er unikke, fremstillet af udvalgt Teak og rustfrit stål, og i en kvalitet så høj at der gives livsvarig garanti. Siden vi lagde et billede ud på vores hjemmeside har det været nummer et i besøgsstatistikken - det er noget af et blikfang. Træet kommer fra FSC-certificerede plantager i Costa Rica der er financieret af det etiske hollandske investeringsselskab Eco direct. Det hollandske produktionsselskab i Costa Rica gør desuden en stor indsats for at støtte, involvere og uddanne lokalbefolkningen, hvilket er helt i tråd med WoodShops filosofi."

"The Spirit Song Collection" er en møbelserie i den øvre prisklasse. Møblerne er på grund af den høje materialekvalitet lette at vedligeholde og har en lang levetid.

Udover "The Spirit Song Collection", også kendt som "AwardTeak", er WoodShop en internetbaseret forhandler af gulve, terrasser og bordplader i velrenommerede mærker og spændende træsorter. En del af produkterne importeres via søsterselskaberne EverWood og Solido.

I Danmark kan kollektionen foreløbig ses på http://www.woodshop.dk , men forventes tilgængelig i udvalgte møbelforretninger i løbet af kort tid.

Kilde: WoodShop ApS.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063