23948sdkhjf

Electronic Supply - Nyt medlem af familien

Wood Supply får ny søsterportal. I dag åbner Electronic Supply, der med fokus på elektronikindustrien vil være et naturligt supplement til de eksisterende portaler og samtidig videreføre visionen om at skabe et digitalt netværk for store dele af fremstillingsindustrien.
Industri Supply, der står bag de to portaler Wood Supply og Metal Supply, har endnu engang fået vokseværk.

Nu åbner Electronic Supply, der på samme måde som de eksisterende portaler vil fungere som et digitalt netværk for branchens aktører.

- Vores målsætning har fra start været at samle de væsentligste dele af fremstillingsindustrien i tre netværk, og det har derfor også længe været et ønske at få Electronic Supply i luften. Med de nyeste ansættelser er vi nu oppe på 10 mand i Industri Supply, hvorefter vi er klar til at håndtere endnu en portal, fortæller marketingskoordinator Hanne Marie Lou.

Electronic Supply er foruden at være en selvstændig enhed også et enestående supplement til de eksisterende portaler.

Samtidig med åbningen af Electronic Supply søsættes også endnu et digitalt nyhedsbrev. Hver dag vil det være muligt at få de seneste nyheder fra og om elektronikindustrien leveret gratis og direkte i sin indbakke. Du kan tilmelde dig her: http://www.electronic-supply.dk/news.newsletter.do .

- Vi forventer, at portalen bliver en stor succes. Ikke mindst på baggrund af den store forhåndsinteresse vi har oplevet fra en række af vores nuværende medlemmer, lyder det fra Hanne Marie Lou. Ved åbningen af portalen er der allerede oprettet 46 virksomheder på portalen.

Marketingskoordinator Hanne Marie Lou. Som på Metal Supply og Wood Supply kommer et medlemskab af Electronic Supply til at koste 5.800 kroner om året.

De nuværende medlemmer af Metal Supply og Wood Supply vil i april måned have mulighed for at sikre sig 1 års gratis medlemskab af Electronic Supply.

Hør mere ved marketingskoordinator Hanne Marie Lou på hml@industri-supply.dk eller tlf. 72 28 69 72.

Se nærmere på det nye medlem her: http://www.electronic-supply.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093