23948sdkhjf

Succes lukker messeleverandørs sidegesjæft

Den sønderjyske messeleverandør Compass Fairs har fået travlt. Så travlt at virksomheden nu ser sig nødsaget til at droppe den mindst indbringende del af forretningen, det Rødekro-baserede messecenter Compass Congress Center.

Det skriver JydskeVestkysten.

Messeleverandøren, der siden 2007 har afholdt arrangementer i det 5000 kvm store messecenter, blev som resten af branchen hårdt ramt af pandemien og de mange aflysninger, den har medført. Således måtte virksomheden i 2020 se omsætningen dykke 86 pct.

- Det var en frygtelig tid, men i 2021 må vi haft fået en lille skytsengel. Først fik vi opgaven med at bygge 14 vaccinecentre op i primært Midtjylland og København, og i messebranchen er de store begyndt at lægge opgaverne ud til ekstrerne, så vores drift er vokset med over 100 procent. Vores ansatte arbejder i døgndrift, forklarer grundlægger og direktør Henning Sørensen til avisen.

Travlheden har medført, at staben hos messeleverandøren siden maj er vokset fra 20 til 45 ansatte, og de stille perioder, der traditionelt har været brugt på arrangementerne i Rødekro, er blevet færre og færre. Derfor trækker direktøren stikket, når forårets planlagte aktiviteter er afviklet til maj.

Til avisen fortæller direktøren, at virksomheden bliver i byggeriet, hvor godt 3000 kvm skal bruges på kontorer og lager, mens planen er at leje de resterende kvm ud.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094