23948sdkhjf

Monter ovenlysvinduer med omtanke: Så nemt er det

Det er ingen sag at montere et ovenlysvindue. VELUX tilbyder indbygningssæt, der passer til ethvert tag uanset hældning og tagmateriale.
Med den rette inspiration og en lille portion fantasi kan det, der starter som et ønske om at ind¬bygge eller udskifte et enkelt ovenlysvindue ende i en drøm af en dagslysrenovering med flere vinduer eller endda en tagaltan.

Uanset opgavens omfang er der hjælp at hente hos VELUX både i form af inspiration og rådgiv-ning – og i form af praktiske indbygningsløsninger, der letter ar¬bejdet med at montere vinduer i alle typer af tage.

– Vi er blandt andet til for at lette håndværkernes arbejde og skabe løsninger, der er hurtige og nemme at bruge ”ude i marken” – og som samtidig minimerer risikoen for fejl. Det nytter jo ik-ke, at vi laver markedets bedste ovenlysvinduer, hvis monteringen af dem ikke lever op til vores standarder, siger Carsten Røjgaard, der er administrerende direktør for VELUX Danmark.

- VELUX indbygningsprodukter er vores garanti for, at monteringen er hundrede procent tæt og sikker, og har man brug for vejledning, kan man som håndværker altid kontakte en af vores tek-niske konsulenter, fortsætter Carsten Røjgaard.

Hos VELUX er der hjælp at hente, når man skal montere ovenlysvinduer eller tilpasse eksisterende vinduer til et nyt tag. Hjælpen findes blandt andet i form af praktiske indbyg-ningssæt og udførlige monteringsvejledninger, som kan downloades på www.velux.dk .

Nem, hurtig og sikker indbygning
Når man som håndværker skal indbygge et ovenlysvindue, er de udfordringer, man støder på, typisk at tildanne tagmateriale, undertag og dampspærre til vinduet.

Det tager tid og kan drille at få de omkringliggende materialer til at slutte helt tæt og at få den endelige installation til at tage sig godt ud – både udvendigt og indvendigt. Men med de rigtige materialer og en udførlig monteringsvejledning er man halvvejs i mål.

VELUX har gjort indbygning af ovenlysvinduer nemt, hurtigt og sikkert, blandt andet ved at samle de nødvendige materialer i særlige indbygningspakker.

Pakken rummer en inddækning, en afvandingsrende, en isoleringskrave og en undertagskrave, der tilsammen giver et sikkert og holdbart resultat – hver gang og med et minimalt forbrug af tid.

Hver pakke indeholder materialer der passer til montering af ét vindue, og både for håndværke-ren og for kunden er pakken en god investering, fordi det sikrer imod ubehagelige overraskelser, forlænger vinduets levetid og øger garantien fra de sædvanlige 5 til hele 10 år.

Den medfølgende monteringsvejledning er en uundværlig hjælp til at udføre arbejdet nemt, hur-tigt og fejlfrit.

Monteringsvejledninger findes i emballagen til alle VELUX produkter og ligger desuden på http://www.velux.dk

Kilde: VELUX Danmark A/S. http://www.velux.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08