23948sdkhjf

Møbelfabrik parat med nye tiltag

Hammel Møbelfabrik justerer produktprogram og markedsføring efter vellykket lancering i Tyskland og Storbritannien.
For Hammel Møbelfabrik har årets start med messedeltagelse i Køln og Birmingham budt på gode oplevelser og tilsvarende konstruktive tilbagemeldinger.

Disse tilbagemeldinger bearbejdes i øjeblikket og vil i løbet af kort tid udkrystallisere sig i nogle produktnyheder samt i en opdatering og videreudvikling af såvel produktprogram som markedsføring.

- Virksomheden har det seneste års tid strammet op på sin profil og markedsbearbejdning, og det giver nu pote. Responsen på vore tiltag er overordentlig positiv, og derfor brugte vi også årets to første messer til yderligere at teste nogle ideer og muligheder af, fortæller adm. direktør Safak Suner, Hammel Møbelfabrik.

Han konkluderer, at tilbagemeldingerne var yderst positive og dermed bekræftede Hammel Møbelfabrik i de kommende tiltag.

Safak Suner løfter sløret for, at Hammel-fabrikken i løbet af foråret vil lancere en ny, italiensk inspireret møbelserie til den moderne forbruger. Samtidig vil der ske en række bearbejdninger af de eksisterende serier, f.eks. Mistral, Zense og Rondo.

- Da vi det seneste års tid har haft succes med at fastholde fokus på det, vi er rigtig gode til, må der ske en markedstilpasning, så vi satser på de serier, hvor vi kan udgøre en forskel i de enkelte lande, siger Safak Suner.

Han nævner serien Rondo som et eksempel på, hvor der vil ske nogle ændringer. Tilsvarende nævner han Mistral som et eksempel på en serie, der har meget stor appel på tværs af landegrænser, og hvor udfordringen er at bygge videre på en succes.

- I vores fremtidsscenarier arbejder vi ikke kun med bearbejdning af produktsiden, vi ser også på en udvikling af markedet, f.eks. i form af alders- og livsstilssegmentering. Også det vil fremover udmønte sig i en række nyheder. På messerne drøftede vi ideerne med vigtige samarbejdspartnere, og disse tilbagemeldinger bearbejdes netop nu, oplyser Safak Suner, og tilføjer:

- Man kan vel lidt populært sige, at vores oplæg blev godkendt. Så nu er vi i fuld gang med at implementere ideerne i produktudvikling og produktion.

Alt var dog ikke udveksling af ideer, da der også blev indgået ret så kontante aftaler på de to messer. Især glæder Safak Suner sig over en række kædeaftaler med storkunder i Skandinavien og Sydeuropa.

Kilde: Hammel Møbelfabrik. http://www.hammel-furniture.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078