23948sdkhjf

En seng under åben himmel

En moderne solseng er ikke alene smart designet, den er også magelig. Mars hedder den nye solseng fra Sika-Horsnaes.
Når ryg, baglår og knæhaser skal have en ligelig dosis af sommerens sol for at give huden en ensartet, gylden glød, er der ingen vej uden om. Solbaderen må ned og ligge fladt på maven.

Og hvem har ikke forgæves forsøgt at finde den rette stilling i sammen-klappelige solvogne eller på knirkende, ustabile drømmesenge? Som regel ender anstrengelserne på et tæppe på græsset eller på et liggeunderlag på terassen, hvor komforten mildest talt er minimal.

Løsningen på det problem hedder Mars
Det er en solseng, designet af Danmarks ældste kurvemøbelfabrik Sika-Horsnaes. Solsengen er solid og komfortabel, dels på grund af en behagelig, aftagelig madras, som giver den ultimative komfort under solbadningen, dels på grund af det fjedrende fletværk.

Den største nydelse ved solbadning opnås, når man ligger behageligt, både på ryggen og på maven.

En afgørende forskel på en traditionel solstol og solsengen Mars er, at Mars er konstrueret som en seng, beregnet til at ligge på. Men samtidig er Mars født med et justerbart ryglæn, som kan rejses, når solbaderen vil ligge på ryggen og læse, nyde en kølig forfriskning, eller bare kigge på sine omgivelser.

Solsengen er flettet i det tyskproducerede Hularo®, som er et miljøvenligt, vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit fibermateriale, der er ekstremt smidigt og holdbart på én gang.

Designet er enkelt men stilfuldt. Solsengen kan altså sagtens stå inde i huset, for eksempel som gæsteseng, fordi den ikke ligner et traditionelt havemøbel.

Men samtidig garanterer Hularo®-fibrene, at solsengen kan stå udenfor i al slags vejr. Trods det spinkle udseende har sengen på grund af sit stålstel oven i købet en vis vægt, der gør, at der skal mere end almindeligt blæsevejr til, før den flytter sig fra sin plads.

Sika-Horsnaes’ solsenge og solstole findes blandt andre steder på nogle af de store luksuslinere, der sejler rundt i Karibien og Middelhavet.

Hularo® klarer nemlig også både saltvand, hårdt sejlervejr og store sving i temperaturen. Så skulle man glemme at flytte sin solseng indendøre, når nattefrosten kommer listende i det sene forår eller overrasker ved efterårets begyndelse, sker der intet ved det.

Kilde: Sika-Horsnaes a/s. http://www.sika-horsnaes.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109