23948sdkhjf

Farverige og rustikke gulv med brudfliser fra det antikke Grækenland

Vi søger oftere individuelle udtryksmuligheder for at understrege, hvem vi er, og hvordan vi bor. Og nu er det indgangspartiet og terrassens tur.
Nu er det indgangspartiet og terassens tur til forandring. Og her er der mange muligheder for at lade fantasien få frit spil med den smukke græske skifer.

Både unikt og rustikt
Ganske små arealer, som et par trin, kan belægges med et skiferbrudmønster. Det behøver ikke være mere end en enkelt kvadratmeter, før det gør en forskel, og så er det samtidig et sjovt projekt for familiens kreative hoved.

Der er mange muligheder for at lave sit helt personlige udtryk, som sagtens kan sammensættes med andre sten eller flisetyper.

Også terrassen er oplagt til den rustikke skiferbrudbelægning. Det er selvfølgelig mere omfattende, men til gengæld får man sin helt egen unikke terrasse med et farvespil, der bliver ved med at ændre sig, alt afhængig af lys og luftfugtighed.

Er der i forvejen en belægning, er det muligt at kombinere den med skiferbrud og derved med små midler opnå en spændende løsning og samtidig bryde de sirlige linier og grå toner, der ofte er i en terrassebelægning.

Se mere om mulighederne med skifer her: http://www.abelona.dk

Kilde: Abelona.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062