23948sdkhjf

Kunderne vil have både RÅD & DÅD

Der er gang i byggebranchen både hos håndværkere og gør-det-selv folkene – og det kan mærkes på tømmerhandels og byggemarkedskæden RÅD&DÅDs omsætning, der har været støt stigende gennem de seneste år.
RÅD&DÅD byggecenter blev etableret i 1996 og er siden da vokset fra at være godt 40 butikker til de nuværende 76, hvilket gør kæden til landets største kæde af byggecentre.

Gennem de seneste år har kæden genereret en udvikling i omsætningen fra 5,7 mia. kroner inkl. moms i 2004 til 7,6 mia. kroner inkl. moms i 2005.

Søren Ibsen, kædedirektør i RÅD&DÅD, mener der er flere årsager til den positive udvikling i koncernen.

- Hos RÅD&DÅD sælger vi ikke bare produkter, som du kan finde i et hvilket som helst andet byggemarked. Vi sælger en idé og en mulighed for at realisere drømme og vi sælger løsninger på en måde, så alle kan finde ud af at håndtere de udfordringer der opstår i ethvert byggeprojekt – stort eller småt, siger Søren Ibsen.

En frivillig kæde
I modsætning til flere andre af de store spillere på markedet, er RÅD&DÅD en frivillig kæde, hvor hver forretning er en selvstændig økonomisk enhed.

- Vi har en vision om at forene det bedste fra trælast og byggemarked i én forretning. Det betyder bl.a. at flere og flere trælasthandler frivilligt vælger at styrke deres butik yderligere med et velassorteret byggemarked under et kendt navn – og her ligger RÅD&DÅD naturligt for, siger Søren Ibsen.

Et eksempel på dette er at 10 DLH butikker det seneste år har meldt sig ind i RÅD&DÅD kæden.

Søren Ibsen ser konceptet som en styrke for både det enkelte RÅD&DÅD byggecenter, for kæden som helhed og i sidste ende for kunden.

- Konceptet er netop én af grundende til, at vi har folk med lang erfaring i vores byggecentre og samtidigt giver det kunden mulighed for at samle sine indkøb på ét sted. Jeg skal da også gerne sige at jeg er stolt over at ca. 60 % af vores omsætning kommer fra håndværkere. Jeg synes det siger noget om kvaliteten af vores personale, siger Søren Ibsen.

RÅD&DÅD er et datterselskab af indkøbskæden Ditas a.m.b.a., som også omfatter datterselskaberne Byggekram A/S og håndværkerkæden Proffen A/S.

Ditas er Danmarks største indkøbskæde for byggematerialer og byggemarkedsvarer med en omsætning på ca. 6 mia. kroner. Selskabet er bygget op omkring 270 tømmerhandlere, hvoraf en stor del ud over tømmerhandelen tillige driver byggemarkeder og har afdelinger med salg af beslag og værktøj til professionelle.

Kilde: RÅD&DÅD Byggecenter a/s. http://www.http://www.raadogdaad.dk

.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078