23948sdkhjf

Store og små deler ud af grønne erfaringer på møbelseminar

Igen i år inviterer den nationale erhvervsklynge Lifestyle & Design Cluster til møbelseminar med cirkulært fokus.

Årets seminar løber af stablen d. 18. november hos Det Kongelige Akademi i København, og her kan deltagerne henteinspiration og viden om de forskellige tilgange, virksomheder, vidensinstitutioner og eksperter har til arbejdet med den grønne omstilling.

Dagen byder på oplægsholdere fra såvel små som store virksomheder med hver deres tilgang og udfordringer. Deltagerne kan blandt andet høre om erfaringerne hos Ikea, der med en eksperimenterende tilgang til løsninger er i gang med at vende knap 80 års lineær produktion til en fremtid som klimaneutral, og fra møbelproducenten Takt, der er født med et fokus på bæredygtigt design, sourcing og produktion.

Hertil kommer oplæg fra forskere og eksperter, der kommer med råd og indblik i gode værktøjer og tilgange.

På Det Kongelige Akademi, ser Nicolai de Gier, Lektor ved Bygningskunst og Design, frem til at afvikle årets seminar.

– Det er en flok rigtigt spændende foredragsholdere, der tager fat på meget væsentlige emner i forhold til de tiltag, der skal gøres for, at også møbelbranchen rustes til at tage de nødvendige  – og rigtige – skridt, derudover er det årlige møbelseminar altid en god anledning til at se Det Kongelige Akademis stolesamling og netværke med branchen, lyder det. 

Se dagens fulde program hos Lifestyle & Design Cluster og tilmeld dig via linket her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188