23948sdkhjf

Navnenyt: Nordjyder henter erfaren profil til eksporten

Aalborgensiske Bent Hansen har pr. 1. november udvidet salgsteamet med en erfaren profil, der får ansvar for at styrke virksomhedens position på eksportmarkedet.

Møbelvirksomheden har over de seneste tre år oplevet kraftig vækst på især det danske marked, og med den nyoprettede stilling som Export Sales Manager fokuserer man nu indsatsten på eksportmarkederne i Europa og Nordamerika.

Til posten har Bent Hansen hentet Palle Normann, der kommer fra en stilling som Nordic Sales Manager hos Mater, og har flere års erfaring som Sales Manager hos Muuto og Normann Copenhagen. 

– Jeg kan godt lide at træde ind i små og mellemstore virksomheder og være med til at facilitere en vækstrejse, siger Palle Normann og fortsætter:

– Bent Hansen har et kæmpe potentiale på eksportmarkedet, og jeg ser frem til at skulle stå i spidsen for at udbygge virksomhedens netværk af forhandlere og distributører.

Henrik Hvid Hansen, tredjegenerationsejer og kreativ direktør i Bent Hansen, forventer, at udvidelsen af salgsteamet vil sikre virksomheden en fortsat fremgang i omsætningen.

– Vi har de seneste år oplevet en øget efterspørgsel fra eksportmarkedet, men har ikke haft den fornødne organisationsstruktur til at realisere potentialet. Det laver vi nu om på, siger direktøren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109