23948sdkhjf

Emballagekoncern leverer forventet fremgang

Schur indfrier forventningerne og ser optimistisk på fremtiden. Opkøb og omstruktureringer skal være med til at navigere i et konkurrencepræget marked.
Det har været et tilfredsstillende år for Schur International A/S, der i 2004/05 opnåede et resultat før skat på 30 millioner kroner mod 25 millioner kroner året før. Det er en forbedring på 20 %.

Det er især kartonnageselskaberne, der har trukket læsset, mens flexibel- og maskinselskaberne ikke levede op til den forventede fremgang.

Året har blandt andet været præget af Schurs køb af kartonnageselskaberne Danapak Kartonnage A/S.

Med tilkøbet af Danapak og flere gennemførte omstruktureringer og investeringer i nyt udstyr i såvel kartonnage- som flexibelselskaberne forventer Schur-selskaberne at stå godt rustet til at tage kampen op i et konkurrencepræget marked.

For maskinselskabernes produkter påregnes en moderat stigende interesse i Europa, ligesom markedet i Fjernøsten forventes at vokse i kraft af den generelle udflytning af aktiviteter til især Kina. Herudover tegner det til, at der igen kommer gang i det amerikanske marked for avisudstyr.

Som følge af de anførte forventninger forventes det, at resultatet for 2005/06 vil blive bedre end dette års resultat.

Kilde: Årsrapport, Schur International A/S. http://www.schur.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062