23948sdkhjf

Rekordstort besøg på Byggeri 2006

Byggeri 2006 var en dag kortere end tidligere, men rekordbesøg på alle fire messedage sikrede en stigning i det samlede besøgstal, som landede på 31.018 fagfolk. Udstillerne jubler både over det høje besøgstal og over, at kvaliteten af de besøgende var højere end nogensinde.
Da de sidste byggefagfolk søgte mod Fredericia Messecenters udgange i fredags kl. 17, kunne arrangørerne konstatere, at fagmessen Byggeri 2006 havde været en stor succes.

Det samlede besøgstal steg nemlig med 2,6 pct. sammenlignet med den velbesøgte Byggeri 2004, selvom lørdag var afskaffet som messedag, og antallet af messedage derfor var reduceret fra fem til fire.

Der var rekordbesøg alle fire dage, og fredagen gav det højeste enkeltdagsbesøg i Byggeri-messens historie med 10.563 fagfolk. Det samlede besøgstal landede på 31.018.

- Vi er overordentligt glade for den store opbakning fra både udstillere og besøgende. Man kunne måske have troet, at håndværkerne havde for travlt til at gå på messe, men som vi havde håbet, valgte de at prioritere messebesøget for at hente viden om de nye byggematerialer og løsninger, som kan gøre dem mere effektive i hverdagen, siger direktør Ingelise Alsø fra Dan-ske Fagmesser A/S, der arrangerer messen sammen med Trælasthandlerunionen – TUN.

- Stemningen blandt udstillere og besøgende var i top alle fire dage. Tømmerhandlerne har også denne gang været meget aktive i at markedsføre messen lokalt, og udstillerne har løftet kvaliteten på standene endnu en gang og har gjort Byggeri 2006 til en stor oplevelse for de besøgende, siger adm. direktør Palle Thomsen fra Trælasthandlerunionen – TUN.

Stor tilfredshed hos udstillerne
Blandt udstillerne var der stor tilfredshed med messedeltagelsen. Ikke kun pga. det høje besøgstal, men i høj grad også fordi de besøgende var mere målrettede og seriøse end nogensinde.

En udstiller med svensk moderselskab kommenterede desuden, at standarden på standene er højere på Byggeri-messen end på byggefagmesser i Sverige og Norge.

Rationel Vinduer var en af udstillerne på Byggeri 2006 og havde to nyheder med på Byggeri 2006. Dels et nyt vindues- og dørprogram til huse i klassisk stil, og dels et sikkerhedsprogram, så standarddøre og -vinduer kan forstærkes med indbrudshæmmende glas og beslag.

- Mange af fagfolkene kommer med konkrete byggeprojekter, som de søger en løsning på. Vi kan mærke på håndværkerne, at deres slutkunder stiller krav om nye og anderledes løsninger. Det tvinger håndværkerne til at øge materialekendskabet, hvilket jo netop er, hvad de kan opnå på Byggeri-messen, siger salgsdirektør Lars Peetz-Schou fra Rationel Vinduer.

Også Moland, der bl.a. producerer gulve og døre, oplevede mere seriøse og målrettede besøgende.

- Vi er meget tilfredse med kvaliteten af de besøgende, som bliver mere og mere seriøse, for hver gang vi er på Byggeri-messen. Den her messe er i vores øjne den eneste byggemesse, der er værd at udstille på. Det er en rendyrket fagmesse, hvor seriøsiteten er bibeholdt, siger Molands salgsdirektør Jørgen Christiansen.

Kilde: Byggeri 2006.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454