23948sdkhjf

Køkkenkæde udnævner årets partner og uddeler ærespris

Lørdag den 30. oktober løb det årlige forhandlermøde i køkkenkæden Designa af stablen på hovedsædet i Kjellerup ved Silkeborg. Her deltager alle kædens butikker og forhandlere fra hele Danmark, Færøerne og Norge, og blandt aftenens højdepunkter er kåringen af årets butik. 

Blandt de 25 danske og tre færøske forretninger blev det i år Designa-butikken i Odense der løb med titlet som Årets Designa Partner, og det vækker glæde hos såvel de to indehavere, Per Juhl og Torben Lyng, som hos resten af holdet i butikken på Stæremosegårdsvej.

– Hele teamet i Odense er meget stolte af prisen. Det er kulminationen på et fantastisk år, hvor vi har bygget en helt ny flagship store i Odense, samtidig med at salget er 5-doblet siden 2019, fortæller Torben Lyng og fortsætter:

– Både privatkunde-og erhvervskundesegmentet er steget markant. To faktorer har været afgørende for os. Først og vigtigst er det vores dygtige medarbejdere, som yder en formidabel indsats. Derudover er vi en del af Danmarks suverænt hurtigst voksende køkkenkæde med landets bedste ejerkreds og topledelse.

Spiller hinanden bedre 

Også medejer Per Juhl peger på det gode forhold til kæden som en del af forklaringen på fremgangen. 

Designa-kæden har desuden formået at bevare det nære, fleksible og næsten familiære samarbejde forhandlere og fabrik imellem –selv om kæden samlet set er blevet mere end dobbelt så stor over de seneste par år. Der er en meget kort afstand fra sælger og montør til den administrerende direktør. Den kultur er et afgørende succesparameter, siger Per Juhl.

Ifølge Designa-direktør Erik Høj skyldes succesen i Odense-butikken et meget højt ambitionsniveau og en altid positiv tilgang til tingene.

–Det er i den grad ambitiøse folk, der står bag Odense-butikken. De har fokus på de rigtige emner, og de gør det, der er behov for. Teamet styrker således hele kæden. Vi er i tæt dialog med dem, vi udfordrer hinanden, og vi spiller hinanden bedre, siger Erik Høj om butikken, der desuden har præsteret den højeste omsætning i den danske del af Designa-familien. 

Ærespris til kulturbærer

Weekendens forhandlermøde bød også på uddelingen af årets ærespris, der tilfaldt butikschef Henning Christensen fra Designa i Esbjerg.

Da Erik Høj i den forbindelse tog ordet, kunne han for forsamlingen af norske, færøske og danske forhandlere berette om en erfaren kulturbærer for køkkenkæden, der altid er gået foran og har udvist stor dedikation.

– Henning har været med under hele rejsen. Om der har været nedgangstider eller vækst som nu, har han altid været et forbillede som en dedikeret, hjælpsom og engageret leder. Han har stået som en fast klippe, man altid kan regne med, og han gør sit job aldeles fremragende. Derudover har han på samme tid præsteret at være den bedst sælgende butikschef i Danmark. Alt dette har gennem årene aftvunget stor respekt hos hans nærmeste medarbejdere, kollegaer i kæden, leverandører –og ikke mindst hos et stort netværk af faste kunder, fortæller Erik Høj.

Henning Christensen er i dag butikschef i Designa Esbjerg og samtidig medejer i Dansk Køkkenpartner ApS, som ud over Designa Esbjerg er moderselskab for Designa Vejle og Designa Odense.

Det er første gang, at køkkenkæden uddeler en ærespris. I begrundelsen for kåringen ligger blandt andet en særlig dedikeret person, som har kæmpet for Designa i op-og nedgangstider, og som altid er klar og går foran.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094