23948sdkhjf

Designa sprænger rammerne i Hillerød

På to år er Designa i Hillerød lykkedes med at fordoble omsætningen. Nu stiler man mod en tredobling, og skal det lykkes, er der brug for mere plads.

 – Vores selvstændige køkkenpartnere i Danmark har sidste år oplevet en markant vækst, som landede på ca. 50 pct., fortæller Erik Høj, adm. direktør hos Designa.

Således er det altså også gået stærkt i Hillerød, hvor teamet er vokset til i alt 11 medarbejdere, efter butikken som led i køkkenkædens strategi er blevet erhvervscenter for de nordsjællandske køkkenkunder.

– I 2021 fik vi overført nogle kunder fra den centrale afdeling, som vi nu servicerer. Derudover har vi videreudbygget med både nye boligafdelinger, foreninger og andre erhvervskunder. Kædens Nationale Erhvervschef har virkelig støttet op om denne transformation, som er endnu et udtryk for, at de vil os og er klar til at hjælpe, fortæller Bo Christensen, indehaver af Designa Hillerød.

Tæt samarbejde 

Han glæder sig nu til, at han 1. april kan slå dørene op til et udvidet showroom og ikke mindst til senere på måneden, hvor det nyudvidede lager står fuldt funktionsdygtigt og giver mulighed for daglig, direkte afhentning for Designas erhvervskunder. Og ifølge Bo Christensen har hovedkontoret i Kjellerup en stor del af æren for fremgangen i det nordsjællandske.

– Vi får som partner i Designa Køkken-kæden alle muligheder for at sikre vores egen succes. De hjælper med alt. Der er korte kommandoveje, der kan træffes hurtige beslutninger og uanset hvem man kontakter i Kjellerup, så mærker vi i butikken, at de er der for at hjælpe os. Samtidig har de en klar strategi og ved hvad de vil. Det er dejligt at mærke. at de gør det, de siger. Der er på ingen måde nogen form for ’dem og os’. Vi arbejder sammen på alle parametre, fortæller butiksindehaveren.

I Kjellerup understreger man på den anden side, at kædens succes er afhængig af de selvstændige køkkenforhandlere, man strategisk har valgt at satse på.

– Vi har over de sidste år kunnet tiltrække dygtige køkkenfolk, der alle brænder for at være selvstændige. Det giver et drive i kæden, som er helt unikt. Vores partnere er enormt engagerede overfor deres kunder og forretning, og det sikrer, at vi på fabrikken altid er på tæerne for at levere det ypperste, fortæller Erik Høj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109