23948sdkhjf

Steens Furniture er åbnet igen

Der er igen liv i produktionshallerne i Kjellerup, hvor et nyt selskab med op mod 50 medarbejdere har taget over. OPDATERET.
Konkursramte Steens Furniture fortsætter som ventet i et nyt setup. Den hidtidige ejer, Birger Christensen, har stiftet selskabet Steens Group, der allerede tirsdag har genoptaget produktionen. Det skriver flere lokale medier.

Kontrakten blev underskrevet tirsdag morgen, og godt 50 af de omkring 180 ansatte får dermed mulighed for at beholde deres job.

- I takt med, at vi får styr på de problemer, som vi har haft det sidste års tid, kan vi forhåbentlig opnå en stigende ordreindgang og dermed øge antallet af medarbejdere. Det er step for step, så vi kan bygge virksomheden op. Vi vil ikke ende i den samme situation igen, siger Birger Christensen til TVSyd.

Prisen har været høj
Midtjyllands Avis har været i kontakt med kurator Flemming Jensen, der oplyser, at gælden i det gamle selskab udgjorde omkring 50 mio. kr.

Prisen for selskabet har været høj, og det betyder, at de kreditorer, der har haft pant i virksomheden, får deres penge ud. Til gengæld får hverken de ansatte eller de simple kreditorer de penge, som de har til gode i selskabet.

De 14-dags-lønnede medarbejdere har ikke modtaget løn for den sidste periode, men Birger Christensen forsikrer over for TVSyd, at den manglende løn udbetales via Lønmodtagernes Garantifond.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094