23948sdkhjf

Tvis får stærk start i vigtig køkkenby

Tvis Køkkener er kommet godt fra start i det, køkkenkæden betegner som én af Danmarks vigtigste køkkenbyer, Roskilde. De to erfarne køkkenfolk, Tobias Friedrichsen og Peter Arnt, har netop slået dørene op til en 500 kvm stor konceptbutik på en attraktiv adresse midt i byen.

Siden overtagelsen af lejemålet på Støden 9 i forsommeren, er der blevet solgt køkkener fra kælderetagen, mens overetagen blev renoveret.

 – Nu glæder vi os til at få endnu mere travlt, når kunderne kommer inden for i vores nyindrettede konceptbutik, som er fyldt med inspiration, siger Tobias Friedrichsen.

Han og partneren Peter Arnt har realiseret drømmen om at etablere sig som selvstændige køkkenforhandlere, og oprindelig havde de kun forventet at være dem selv ved åbningen. Takket være den gode start i kælderen, har de dog kunnet starte med et team på i alt fem, og snart forventer de at kunne udvide med yderligere to.

Den knap 500 kvm store butik er indrettet i en kendt forretningsejendom i bymidten – tæt på både havnen og gågaden. Placeringen er bevidst valgt for at etablere en citybutik på en synlig adresse, og med en beliggenhed i et kvarter mellem andre kendte mærkevare- og specialbutikker.

 – Ønsket har været at placere butikken i den travle bymidte, hvor forbrugerne i forvejen shopper, og naturligt også vil søge køkkeninspiration, siger de to butiksejere.

Plads til flere butikker på Sjælland

Roskilde er ifølge kæden én af Danmarks vigtigste køkkenbyer, og derfor har en butik stået på ønskelisten hos kædechef Per Sander.

 – Vi har længe været på udkig efter en forhandler til Roskilde. Derfor er det særdeles positivt at få to erfarne køkkenfolk, som formår at udvikle det strategisk vigtige køkkenmarked i byen og omegnen både i forhold til private og erhvervskunder, siger Per Sander.

Roskilde-butikken styrker samtidig køkkenkædens markedsposition på Sjælland, men vurderingen er, at der fortsat er plads til flere Tvis-butikker på øen.

 – Vi er fortsat på jagt efter dygtige køkkenfolk, som er parate til at investere i forretninger på Sjælland, lyder det fra kædechefen.

Tvis Køkkener udvikles og produceres på egne fabrikker i Tvis ved Holstebro. Køkkenbrandet indgår i den børsnoterede køkkenkoncern TCM Group A/S, der er Skandinaviens tredjestørste.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094