23948sdkhjf

Årets Tvis-butik er blot 130 kvadratmeter

Trods fire måneders nedlukning og en gennemgribende renovering lykkedes Tvis Køkkener på Jagtvej på Østerbro i fjor med at skabe markant vækst.

Derfor er den bare 130 kvm store køkkenbutik nu kåret af kæden som ”Årets Butik 2021”, til glæde for indehaver Jesper Jensen der i 2020 overtog det, han betegner som en ”lidt træt” butik.

 – Alt blev hevet ud, mure revet ned og genopbygget på ny. I underetagen har vi indrettet badmiljøer og lagt glas i gulvet, så man kan opleve det fra stueetagen. Vi har søgt at ramme en stil, som specielt kunderne her nord for København lægger vægt på, fortæller Jesper Jensen, der i forvejen ejede Tvis-butikken i Greve og således kendte kæden godt.

Trods de fire måneders nedlukning, renoveringen krævede, lykkedes butikken med at skabe en tocifret vækst fra 2020 til 2021, og ifølge kædechef Per Sander forventer man, at den udvikling kommer til at fortsætte i indeværende år.

– I Tvis-kæden har vi gode erfaringer med at åbne city-butikker, og det er en stor fornøjelse at opleve, hvordan en mindre butik med den helt rigtige beliggenhed kan gøre sig attraktiv for et kræsent kundesegment, fastslår kædechefen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.098