23948sdkhjf

Temadag: Indkøbsfunktionens logistikopgaver

Teknologisk Institut i Taastrup afholder den 28. marts temadag om "Indkøbsfunktionens logistikopgaver".
Teknologisk Institut, Emballage og Transport vil på temadagen den 28. marts gå i dybden med et område, der har stor aktualitet for rigtig mange virksomheder.

Virksomhedernes indkøbsfunktion tvinges på grund af konkurrencen til at tænke mere og mere i logistik og supply chain management.

Mange virksomheder har som konsekvens integreret funktionerne, og det kræver nytænkning i forhold til egne styrker/svagheder, ligesom det stiller større og større krav til leverandørernes evne til at overtage de funktioner/opgaver, som fravælges af virksomheden.

Det er derfor et vigtigt konkurrenceparameter, hvem der er bedst til at vælge de mest fleksible og samarbejdsvillige leverandører samt til at anvende moderne samarbejdsmetoder.

Indkøberens funktioner er ikke længere ”kun” at trace produkter og priser, men hvad der er mindst ligeså vigtigt at sikre den logistiske performance i den eller de forsyningskæder, som virksomheden er en del af.

Teknologisk Institut har på temadagen udvalgt en række spændende virksomheder/foredragsholdere, der på forskellig vis har arbejdet med udvikling af samarbejdet i forsyningskæden, bl.a. med henblik på at opnå omkostningsbesparelser, kvalitet, lagerreduktion og øge den samlede viden om afsætningsmønstre, produkttyper, markedsudvikling samt forbedre timing, hastighed og kvantificering.

Praktiske oplysninger:
Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej, 2630 Taastrup, Indgang 6, lokale 60

Tid: Tirsdag, den 28. marts, kl. 09.30 - ca. 16.30

Priser:
Medlemmer af Forum for Logistik og E-handel kr. 995,-
Øvrige kr. 2.990,-

Hertil kommer moms i henhold til gældende regler. Prisen inkluderer deltagermappe og traktement i løbet af temadagen.Bekræftelse og faktura fremsendes ved tilmelding.

Programmet for dagen kan du finde her: http://www.teknologisk.dk/transport/18015

Tilmelding kan ske på adressen: http://www.teknologisk.dk/transport/18015 eller via telefax nr. +45 72 20 31 85 eller e-mail et@teknologisk.dk til Teknologisk Institut, Emballage og Transport.

Tilmeldingsfrist: Onsdag, den 22. marts 2006

Yderligere information:
Seniorkonsulent Jack Frisbæk
e-mail: jack.frisbaek@teknologisk.dk
Tlf. +45 7220 3150

Kilde: Teknologisk Institut, Emballage og Transport.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078